PK ZLATIBOR u poseti botaničkoj bašti Jevremovac proteklog vikenda

https://winegarden.rs/degustacije/

https://winegarden.rs/

15. i 16. juna promovisan je Vinski maraton u Beogradu i to na lokaciji koja odiše prefinjenim stilom i toplinom i koja je svoja vrata otvorila prvi put za događaj ovakvog tipa – u Botaničkoj bašti!

PK ZLATIBOR je omogućio posetiocima ove menaifestacije da osete ukus sireva za Zlatibora koji su se idealno slagali sa vinima koja su bila služena tokom vikenda.
Vrata Botaničke bašte su bila otvorena za sve posetioce koji su bili u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bila su izložena vrhunska vina, ručno pravljeni sirevi i drugi ukusni zalogaji.

Približili smo potrošačima Beograda notu tradicije, naše ukusne sireve i uputili ih na naše maloprodajne objekte kao i supermarkete u kojima se mogu kupiti naše proizvode.

Zlatiborski jogurt – Akcija IDEA

Sajam etno hrane i pića 2018

PK Zlatibor je učestvovao na 13. po redu Sajmu Etno hrane i pića na Beogradskom sajmu koji je održan od 21-24.11.2018.
PK Zlatibor je izlagao svoje proizvode na štandu Privredne komore Srbije – RPK Užice zajedno sa ostalim proizvođačima hrane iz tog kraja.
Imali smo priliku da uživamo u ukusima kvalitetne hrane iz svih krajeva Srbije i Crne Gore, čujemo razna iskustva, vidimo nove start up projekte i obavestimo kupce o novostima u našoj firmi.

Možemo se pohvaliti priznanjem i diplomom koje smo dobili od Beogradskog sajma za naše proizvode zlatiborski mladi kajmak i zlatiborska pavlaka u paprici.
Nastavićemo sa poboljšanjem kvaliteta, razvojem novih proizvoda, ulaganjem u promociju, povećenje proizvodnje i tržišnog učešća i realizacijom izvoza najkvalitetnijih mlečnih proizvoda sa Zlatibora.
Približavamo Zlatibor Srbiji i svetu – KAP BELINE ZLATIBORSKIH PAŠNJAKA.